Gezondere medewerkers, gezonder bedrijf

Gezondheid is niet vanzelfsprekend vandaag de dag, toch is het wetenschappelijk gevalideerde ‘gezond leven recept’ volgens de WHO en Gezondheidsraad bekend. De belangrijkste thema’s blijken gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset om goed met de dagdagelijkse stress om te kunnen gaan. Het effect van de toepassing is dat we meer dan 15 jaar chronische ziekte kunnen beperken in ons leven en meer dan 10 jaar kunnen toevoegen aan ons leven, mist we dat ‘Gezond leven recept’ toepassen of gedeelten daarvan.

Leefstijlclub heeft de essentiële inzichten van het ‘gezond leven recept’ samen gepakt in 3 leefstijl boeken, 3 online programma’s van 12 weken, 3 leefstijl webinars en een leefstijlcoach traject, waardoor er op relatief korte termijn optimaal duurzaam effect bereikt kan worden.

Kies voor het Leefstijl SWITCH totaal programma, voor het leefstijl loket, voor losse lezingen, webinars of workshops of voor de lossen 12 weken online SWITCH programma’s en reik de medewerkers een duurzaam gezondere toekomst aan.

Totaal SWITCH Meer info over het Leefstijl SWITCH totaal programma

Additionele mogelijkheden

Het Leefstijl Loket van Leefstijlclub biedt je de medewerkers de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een door de organisatie samengesteld programma van leefstijl mogelijkheden. Op de informatie pagina Lezingen/workshops presenteren we een overzicht van losse lezingen, webinars en workshops, om wellicht in een al bestaand leefstijl aanbod voor werknemers op te nemen.

De SWITCH programma's

Elk programma doorloopt 12 weken, waardoor deelnemer gemotiveerd en geïnspireerd worden op verschillende manieren. Dat begint al vooraf met inspiratie posters en flyers, gevolgd door thema webinars, e-boeken en paper boeken, een persoonlijk werkboek, zelfstandig te volgen online leer en doe programma's en eventueel ondersteund door persoonlijke coaching.

3 programma's staan centraal

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

Downloads

Download de brochures.

Vragen?

Leefstijlclub iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op
Fit SWITCH particlier - sfeerimage 2