DE LEEFSTIJL ACADEMIE VOOR ‘LIFESTYLE PRACTITIONERS’

Welkom op de Leefstijl Academie informatie pagina. De Leefstijl Academie is voor gezondheidsbewuste mensen, die er werk van willen maken om preventief aan de gezondheid en leefkwaliteit te blijven werken. Samen met Leefstijlclub en EFAA opleidingen hebben we de essentiële inzichten voor gezond leven geïmplementeerd in SWITCH programma’s en opleidingen, zodat iedereen die de interesse heeft, als begeleider/coach of gewoon voor jezelf, er stap voor stap, Switch voor Switch, doorheen kan lopen.

1. GRATIS E-BOEK VOOR IEDEREEN DIE INTERESSE HEEFT IN LEEFSTIJL

Je hebt al de moeite genomen om deze pagina te bekijken, graag belonen we dat al vast door je een gratis E-boek aan te bieden, namelijk het e-boek: Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels! Tevens willen we je graag de gratis Leefstijlscan aanbieden, die je inzicht geeft in welke aspecten in je leefstijl je gezondheid schaden en welke je gezondheid bevorderen.

GRATIS E-BOEK EN LEEFSTIJLSCAN
Optimale, veilige en effectieve spiertraining

2. ZELFSTANDIG AAN DE SLAG MET FIT SWITCH

Wil jij de stap maken naar gezonder leven of er alles over weten, dan kan je ervoor kiezen om zelfstandig het 12 weken Fit SWITCH programma te doorlopen.

MEER INFO INSCHRIJVEN
Fit SWITCH

3. FIT SWITCH MET SPORT

Wil je alles weten over effectief en gezond bewegen en ook meteen aan de slag met sport en fitness? Als je lid wordt bij een Leefstijlclub steunpunt, dan ontvang je het Fit SWITCH online programma helemaal gratis! Kijk voor een Fit SWITCH steunpunt bij jouw in de buurt (kijk voor een locatie met het Fit SWITCH sportschoentje achter de naam)!

ZOEK EEN FIT SWITCH STEUNPUNT
Fit SWITCH steunpunten

4. FIT SWITCH PRACTITIONER MET COACH

Wil je een stapje verder en er in begeleid worden door een Fit SWITCH leefstijl coach (4 sessies gedurende 3 maanden), dan adviseren we je de deelname aan de Fit SWITCH practitioner opleiding.

MEER INFOINSCHRIJVEN
Fit SWITCH practitioner opleiding

5. FIT SWITCH PRACTITIONER PRO

Ben je een professional op gebied van sport, zorg, onderwijs, welzijn of gewoon persoonlijk geïnteresseerd in wat de meest recente wetenschap ons verteld over gezondheidsbevordering en preventie, dan is dit JOUW opleiding! In deze opleiding doorloop je het 12 weken Fit SWITCH programma, er zit geen individuele coaching in deze opleiding, maar additioneel zitten er twee e-learning programma’s bij in: Video e-learning motivational interviewing en Overgewicht en Obesitas beweegdeskundige e-learning.

MEER INFOINSCHRIJVEN
Fit SWITCH practitioner PRO opleiding

Interesse in gezonder leven maar niet weten waar te starten?

Doe de gratis leefstijlscan en ontvang leefstijltips waarmee jij een switch kan maken in jouw leefstijl. Ook ontvang je gratis het E-boek: ‘Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels’!

GRATIS E-BOEK EN LEEFSTIJLSCAN
Fit SWITCH particlier - sfeerimage 2