Leefstijlclub boeken

Bewegen als medicijn

Actief leven is een van de fundamentele en essentiële leefstijl aspecten voor een gezond lichaam en ter preventie van chronische aandoeningen. Maar hoe dan bewegen, wat is de waarde van sport, welke activiteit te doen om de vetstofwisseling te activeren, hoe kunnen we het natuurlijke spierverval afremmen of zelfs omkeren en hoe integreren we voldoende bewegen in onze leefstijl?

Wil jij je lijf vitaal houden, fitter worden, sterker, meer energie krijgen, beter slapen, preventief aan de slag om gezond te blijven, dan is het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?', met daarin de 7 essentiële inzichten van bewegen als medicijn beschreven, een must om te lezen. Combineer het boek met het 6 weken online programma en de bonus cursus online, voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het online 6 weken programma
Bewegen als medicijn boek

Voeding als medicijn

Gezonde voeding is een van de fundamenten van een gezonde leefstijl. Wat zijn de essentiële inzichten van Voeding als medicijn, hoe doe je dat? Wil jij alles weten over de geschiedenis van onze voeding, meer leren over hoe wij verkeerd geprogrammeerd zijn op gebied van voeding in ons onderbewustzijn, wat het gezond eten 'recept' is, hoe je met voeding kan afvallen, hoe je de voedingsswitch kan maken en meer?

Wil je je het thema ‘voeding als medicijn’ optimaal eigen maken, dan bieden we je de mogelijkheid om een echte kenner op dit vlak te worden, dan is het boek 'Voeding als medicijn, hoe doe je dat?', met daarin o.a. de 8 essentiële inzichten van voeding als medicijn beschreven, een must om te lezen. Combineer het boek met het 6 weken online programma en de bonus cursus online, voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het online 12 weken programma
Voeding als medicijn boek

Je Brein als medicijn

Leer de essentiële inzichten van Je brein als medicijn! Word leefstijl- en mentaal coach van jezelf en leer je brein te gebruiken in de plaats van op automatisch piloot te staan! Ons brein is een ultieme super computer, maar kan ook onze grootste valkuil zijn. Als we onbewust zijn van de werking van ons brein, onze 3 lagen breinen, onze neuroplasticiteit en conditionering, dan is gezondheid en gelukkig leven aan toeval overgelaten. Wordt leefstijl- en mindset coach van jezelf en leer je brein gebruiken, in de plaats van op automatisch piloot te blijven staan.

Gun jezelf een gezonder brein, een positieve mindset, sterker en lekker in je vel, jij als je eigen positieve placebo, geef jezelf gezondheid cadeau, met het boek 'Je brein als medicijn, hoe doe je dat?'.

1e kwartaal 2023 beschikbaar

Je Brein als medicijn boek