HEALTHY LIFESTYLE, HEALTHY AGEING TOTAAL PROGRAMMA

Duurzaam gezonder leven!

We leven steeds ongezonder, voor bedrijven rijzen de ziektekosten tegenwoordig de pan uit, veel mensen eten ongezond, bewegen te weinig en bovendien heeft meer dan de helft van de bevolking last van dagelijkse chronische stress.

Leefstijlclub zet zich in voor een gezonde leefstijl, bewustwording van gezond leven en een gezonde mindset en gezond ouder worden. Leefstijlclub helpt mensen gezonder opgroeien, gezonder leven en ouder worden. Kortom: 'Healthy Lifestyle, Healthy Ageing'!

Gezondheidsraad en WHO!

De programma’s van Leefstijlclub zijn gebaseerd op o.a. de Voedingsrichtlijn en Beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad en de WHO (World Health Organization). Leefstijlclub maakt tevens gebruik van de eerste wetenschappelijk gevalideerde duurzaam gezondere leefstijl aanpak, onderzocht door de Universiteit van Wageningen voor de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie).

Omdat deze GLI vanaf 2019 uitsluitend wordt aangeboden aan mensen met Obesitas, biedt Leefstijlclub programma’s op basis van het GLI drieluik, gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset, voor iedereen die natuurlijk en duurzaam gezond wil leven.

HET HEALTHY LIFESTYLE, HEALTHY AGEING TOTAAL PROGRAMMA

BEVAT DE VOLGENDE 3 PROGRAMMA'S

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

Compact

Hebben we de basiskennis en weten we het waarom achter gezond bewegen en gezonde voeding, dan zijn we veel beter in staat om gezonde keuzes te maken. Daarom vormen de Fit SWITCH en Food SWITCH bewustwordingsprogramma’s, het fundament van gezonder leven en het Healthy Lifestyle, Healthy Ageing programma.

Wat we vaak zien is, dat bewuster worden, we ook graag willen veranderen van ongezond naar gezonder, maar dat de conditionering zijn tol eist. Verandering toe blijven passen blijkt moeilijk. Dan komt mentale kracht en mindset om de hoek kijken. In het mindset programma leer je niet alleen om door belemmeringen heen te breken, je leert ook over het belang van omgaan met stress en krijgt veel mogelijkheden aangereikt om dat in het dagelijkse leven toe te passen.

Elk programma heeft een duur van 12 weken, bevat een online 12 wekenplan met werkboek, opdrachten, inzichten, factsheets en e-boeken. Ze kunnen aaneengesloten achter elkaar gevolgd worden of los van elkaar, verdeeld over bijvoorbeeld 1 of 2 jaar. Ook zijn de programma’s Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH los te gebruiken.

Er kan gekozen worden voor uitsluitend online, of in combinatie met de live lezingen of webinars. Ook kan er gecombineerd worden met persoonlijke online coaching of een gecombineerd sportprogramma bij een van de Leefstijlclub steunpunten. Op de volgende pagina’s meer gedetailleerdere informatie over de programma’s.

Leefstijl & mindset SWITCH

De meest effectieve vorm van toepassing is de 3 programma’s van 12 weken, Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH, in combinatie met 4 webinars per thema en persoonlijke leefstijl- en mindset coaching, 2 per kwartaal (8 persoonlijke coach momenten in het jaar). 

Beschikbaar 1e kwartaal 2023 Overzicht totaalprogramma
 • Persoonlijk leefstijlclub portaal (LEER + DOE)
 • Leefstijlscan voor inzicht en focus punten
 • 4 online webinars per SWITCH programma
 • 12 weken per online programma
 • Diverse E-boeken
 • Sport + persoonlijke leefstijl & mindset coaching
 • Bewustwording per programma als fundament
 • Inspiratie posters & factsheets
 • Werkboek met leerstof en opdrachten per week
 • Heldere instructies per week
 • Netwerk van Steunpunten door het hele land

Extra:

 • "Lifestyle as medicine" video cursus
 • Gratis kennismateriaal voor HR/personeelszaken
 • Toolbox met diverse opties voor interne promotie
Food SWITCH particlier - sfeerimage

Jouw extra naslagwerk

Als naslagwerk ontvang je de volgende e-boeken:

Naslag 1
Naslag 2
Naslag 3
Naslag 1
Naslag 1
Weerstand Optimalistatie programma e-boek

Kosten Totaal programma

Fit SWITCH programma € 69,95
Food SWITCH programma € 69,95
Mind SWITCH programma € 69,95
Totaal € 209,85

Dit totale programma wordt nu online aangeboden voor

Wil je dit programma live in je regio volgen? Kijk dan voor een steunpunt bij jou in de buurt.

€ 159,00

Beschikbaar 1e kwartaal 2023
Food SWITCH particlier - sfeerimage 2