Leer de essentiële inzichten van gezonder leven

Een fit, sterk en gezond lijf hoeft geen toevalstreffer meer te zijn. De Gezondheidsraad en de WHO zijn het er over eens, het gezond leven 'recept' is bekend en iedereen kan nu een gezonde leefstijl practitioner worden. De uitdaging is, de informatie is nog maar zo recent, dat bijna niemand dit 'recept' nog kent. Leefstijlclub heeft zich als missie voorgenomen deze essentiële inzichten voor een gezonde leefstijl breed bekend te maken en mensen te ondersteunen om deze essentiële inzichten eigen te maken. Voor onszelf en voor de opgroeiende generatie.

3 programma's staan centraal

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

Additioneel volgen nog 2 programma's:

  • Positieve Gezondheid (September 2023 beschikbaar)
  • Blue zone 9 (September 2023 beschikbaar)

86.680 deelnemers gingen je voor ...

Nu starten met jouw Fit SWITCH

In de Fit SWITCH cursus wordt je een echte kenner van resultaatgericht bewegen. In de 4 lezingen leer je alles over waarom we zo inactief zijn gaan leven, wat de negatieve effecten hiervan zijn, hoe je eigen beweegpatroon is ten opzichte van de wetenschappelijke beweegrichtlijn, wat het meest bewezen beweegpatroon is om af te vallen, wat het succesvolle 21/7 beweegconcept inhoudt.

Je maakt je persoonlijke beweegplan en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek, het 'Bewegen als medicijn' 6 weken online programma, een online 6 weken spieropbouw programma, een aantal e-boeken en online leefstijlcursussen extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

Fit SWITCH informatie
Leefstijlclub particulieren

Bewegen als medicijn

Actief leven is een van de fundamentele en essentiële leefstijl aspecten voor een gezond lichaam en ter preventie van chronische aandoeningen. Maar hoe dan bewegen, wat is de waarde van sport, welke activiteit te doen om de vetstofwisseling te activeren, hoe kunnen we het natuurlijke spierverval afremmen of zelfs omkeren en hoe integreren we voldoende bewegen in onze leefstijl?

Wil jij je lijf vitaal houden, fitter worden, sterker, meer energie krijgen, beter slapen, preventief aan de slag om gezond te blijven, dan is het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?', met daarin de 7 essentiële inzichten van bewegen als medicijn beschreven, een must om te lezen. Combineer het boek met het 6 weken online programma en de bonus cursus online, voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het online 6 weken programma
Leefstijlclub particulieren

Spieropbouw programma

Het behoud van onze spiermassa is een cruciale en essentiële factor om gezond te blijven, maar hoe begin je hiermee, als je groepsactiviteiten te intensief vindt? In dit online 6 weken spieropbouw programma voor beginners helpen we je je grote spiergroepen aan te sterken en op kracht te komen.

Heb je nooit of lang geen spierversterkende oefeningen gedaan of ben je gewoon lange tijd inactief geweest, dan is dit het ideale op kracht komen programma voor je. Je doet er kennis in op over het belang van spiertraining, het hoe en de belangrijke principes, je krijgt via een techniek video elke week uitleg om de oefeningen optimaal veilig te doen en je kan meedoen in de workout video, ondersteund door de tips bij de uitvoering.

Wil je je benen en rug dus aansterken, minder snel vermoeid geraken en meer kracht hebben om bijvoorbeeld te tillen en/of flink wat trappen te lopen, of misschien denk je wel aan deelname aan fitness of bootcamp, maar vindt je de stap nog te groot, dan is dit jouw programma.

Bestel het online 6 weken programma
Spieropbouw programma voorbeeld

Zoek een professional

Wil je aan de slag met sport en zoek je een Leefstijlclub locatie, personal trainer en/of leefstijlcoach? Kijk hieronder voor een professional bij jouw in de buurt en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

Vragen?

Wil je weten of Leefstijlclub iets kan betekenen voor het verbeteren van jouw leefstijl? Vraag het ons.

Neem contact op
Fit SWITCH particlier - sfeerimage 2