Leer de essentiële inzichten van gezonder leven

Een fit, sterk en gezond lijf hoeft geen toevalstreffer meer te zijn. De Gezondheidsraad en de WHO zijn het er over eens, het gezond leven 'recept' is bekend en iedereen kan nu een gezonde leefstijl practitioner worden. De uitdaging is, de informatie is nog maar zo recent, dat bijna niemand dit 'recept' nog kent. Leefstijlclub heeft zich als missie voorgenomen deze essentiële inzichten voor een gezonde leefstijl breed bekend te maken en mensen te ondersteunen om deze essentiële inzichten eigen te maken. Voor onszelf en voor de opgroeiende generatie.

3 programma's staan centraal

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

91.629 deelnemers gingen je voor ...

Leefstijlclub programma's

Nu starten met jouw Fit SWITCH

In het Fit SWITCH programma word je een echte kenner van resultaatgericht bewegen. In de 4 lezingen leer je alles over waarom we zo inactief zijn gaan leven, wat de negatieve effecten hiervan zijn, hoe je eigen beweegpatroon is ten opzichte van de wetenschappelijke beweegrichtlijn, wat het meest bewezen beweegpatroon is om af te vallen, wat het succesvolle 21/7 beweegconcept inhoudt.

Je maakt je persoonlijke beweegplan en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek, het 'Bewegen als medicijn' 6 weken online programma, een online 6 weken spieropbouw programma, een aantal e-boeken en online leefstijlcursussen extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

Fit SWITCH informatie
Leefstijlclub particulieren - Fit SWITCH

Nu starten met jouw Food SWITCH

In het Food SWITCH programma word je een echte kenner van gezonde voeding. In de 4 lezingen leer je alles over waarom we zo ongezond eten, wat de voeding is die onze gezondheid schaad, hoe je eigen voedingspatroon is ten opzichte van de wetenschappelijke voedingsrichtlijn, wat het meest bewezen en gezonde voedingspatroon is en hoe te eten om af te vallen.

Je maakt je persoonlijke voedingsSWITCH en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek en een e-boek extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

Ontdek de essentiële inzichten van voeding als medicijn en start vandaag nog met het Food SWITCH programma!

Food SWITCH informatie
Leefstijlclub particulieren - Food SWITCH

Nu starten met jouw Mind SWITCH

Met het Mind SWITCH programma wordt je een echte kenner van breinologie! Je leert de essentiële inzichten van Je brein als medicijn! Je word leefstijl- en mentaal coach van jezelf en je leert brein te gebruiken in de plaats van op automatisch piloot te staan! Ons brein is een ultieme super computer, maar kan ook onze grootste valkuil zijn. Als we onbewust zijn van de werking van ons brein, onze 3 lagen breinen, onze neuroplasticiteit en conditionering, dan is gezondheid en gelukkig leven aan toeval overgelaten. Word leefstijl- en mindset coach van jezelf en leer je brein gebruiken, in de plaats van op automatisch piloot te blijven staan.

Je maakt je persoonlijke mindSWITCH en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl en mindset, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek en een e-boek extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

Mind SWITCH informatie
Leefstijlclub particulieren - Mind SWITCH

Leefstijlclub boeken

Bewegen als medicijn

Actief leven is een van de fundamentele en essentiële leefstijl aspecten voor een gezond lichaam en ter preventie van chronische aandoeningen. Maar hoe dan bewegen, wat is de waarde van sport, welke activiteit te doen om de vetstofwisseling te activeren, hoe kunnen we het natuurlijke spierverval afremmen of zelfs omkeren en hoe integreren we voldoende bewegen in onze leefstijl?

Wil jij je lijf vitaal houden, fitter worden, sterker, meer energie krijgen, beter slapen, preventief aan de slag om gezond te blijven, dan is het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?', met daarin de 7 essentiële inzichten van bewegen als medicijn beschreven, een must om te lezen. Combineer het boek met het 12 weken Fit SWITCH online programma, voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het boek + Fit SWITCH
Bewegen als medicijn boek

Voeding als medicijn

Gezonde voeding is een van de fundamenten van een gezonde leefstijl. Wat zijn de essentiële inzichten van Voeding als medicijn, hoe doe je dat? Wil jij alles weten over de geschiedenis van onze voeding, meer leren over hoe wij verkeerd geprogrammeerd zijn op gebied van voeding in ons onderbewustzijn, wat het gezond eten 'recept' is, hoe je met voeding kan afvallen, hoe je de voedingsswitch kan maken en meer?

Wil je je het thema ‘voeding als medicijn’ optimaal eigen maken, dan bieden we je de mogelijkheid om een echte kenner op dit vlak te worden, dan is het boek 'Voeding als medicijn, hoe doe je dat?', met daarin o.a. de 8 essentiële inzichten van voeding als medicijn beschreven, een must om te lezen. Combineer het boek met het 12 weken Food SWITCH online programma voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het boek + Food SWITCH
Voeding als medicijn boek

Je Brein als medicijn

Leer de essentiële inzichten van Je brein als medicijn! Word leefstijl- en mentaal coach van jezelf en leer je brein te gebruiken in de plaats van op automatisch piloot te staan! Ons brein is een ultieme super computer, maar kan ook onze grootste valkuil zijn. Als we onbewust zijn van de werking van ons brein, onze 3 lagen breinen, onze neuroplasticiteit en conditionering, dan is gezondheid en gelukkig leven aan toeval overgelaten.

Gun jezelf een gezonder brein, een positieve mindset, sterker en lekker in je vel, jij als je eigen positieve placebo, geef jezelf gezondheid cadeau, met het boek 'Je brein als medicijn, hoe doe je dat?'. Combineer het boek met het 12 weken Mind SWITCH online programma, voor een nog optimaler effect.

Bestel het boek Bestel het boek + Mind SWITCH
Je Brein als medicijn boek

Of ga voor het leefstijl switch totaal programma ...

Leefstijl SWITCH totaal programma

Overige programma's

Bewegen als medicijn

Bewustwording is de eerste en meest belangrijke stap naar een gezonder en actiever leven of het behalen van resultaat. Daarbij is het natuurlijk cruciaal dat we bewust worden met de juiste informatie.

Wij hebben de meest recente kennis voor je op gebied van actief leven verzameld, o.a. vanuit de Gezondheidsraad en de World Health Organization, en samengevoegd in het 6 weken online programma BEWEGEN ALS MEDICIJN!

Doelstelling van dit programma is om je kenner te maken van het thema gezond bewegen en je laten ervaren wat gezond bewegen voor je kan betekenen.

Jij beslist uiteraard geheel zelf hoe je dit in je leven toe gaat passen.

Van de volgende weekdelen krijg je een video te zien, een factsheet aangereikt met het wat, waarom en hoe, een inspiratieposter en een tip programma die je kan helpen bij de implementatie van een leefstijl aspect;

  • Week 1: 21/7 leefstijlswitch
  • Week 2: Recreatief bewegen, beweeg je gezond
  • Week 3: Bewegen in de avond
  • Week 4: Spieren trainen, train je sterk
  • Week 5: Sportief bewegen, sport je fit
  • Week 6: Actiever leven
Bestel het online 6 weken programma
Bewegen als medicijn programma voorbeeld

Spieropbouw programma

Het behoud van onze spiermassa is een cruciale en essentiële factor om gezond te blijven, maar hoe begin je hiermee, als je groepsactiviteiten te intensief vindt? In dit online 6 weken spieropbouw programma voor beginners helpen we je je grote spiergroepen aan te sterken en op kracht te komen.

Heb je nooit of lang geen spierversterkende oefeningen gedaan of ben je gewoon lange tijd inactief geweest, dan is dit het ideale op kracht komen programma voor je. Je doet er kennis in op over het belang van spiertraining, het hoe en de belangrijke principes, je krijgt via een techniek video elke week uitleg om de oefeningen optimaal veilig te doen en je kan meedoen in de workout video, ondersteund door de tips bij de uitvoering.

Wil je je benen en rug dus aansterken, minder snel vermoeid geraken en meer kracht hebben om bijvoorbeeld te tillen en/of flink wat trappen te lopen, of misschien denk je wel aan deelname aan fitness of bootcamp, maar vindt je de stap nog te groot, dan is dit jouw programma.

Bestel het online 6 weken programma
Spieropbouw programma voorbeeld

Zoek een professional

Wil je aan de slag met sport en zoek je een Leefstijlclub locatie, personal trainer en/of leefstijlcoach? Kijk hieronder voor een professional bij jouw in de buurt en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

Vragen?

Wil je weten of Leefstijlclub iets kan betekenen voor het verbeteren van jouw leefstijl? Vraag het ons.

Neem contact op
Fit SWITCH particlier - sfeerimage 2