Steunpunt worden als professional

De omslag van een op ziekte gecentreerde gezondheidszorg naar een op preventie en gezondheidsbevordering gerichte gezondheidszorg begint bij professionals. Niet alleen bij professionals binnen de zorg, ook professionals binnen het onderwijs en binnen de sport kunnen een belangrijke zo niet cruciale rol invullen als 'Healthy lifestyle promotor en coach'. De essentiële inzichten van gezond leven, gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset zijn bekend en wetenschappelijk erkend, echter kent 99% van de bevolking deze nog niet en hebben de meesten niet geleerd hoe gezond te leven. De omgeving stimuleert helaas ook niet gezondheidsbevordering, dus is er noodzaak aan leefstijl en preventie experts in de wijk, in de stad, in de omgeving van de burgers.

Bouw mee aan een gezonder Nederland

Word een expert, persoonlijk en als team, een Healthy Lifestyle promotor of zelfs coach. Wij hebben alle essentiële inzichten in een Jip en Janneke programma samengepakt om laagdrempelig te kunnen presenteren in de regio.

3 programma's staan centraal

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

Additioneel volgen nog 2 programma's:

  • Positieve Gezondheid (september 2022 beschikbaar)
  • Blue zone 9 (september 2022 beschikbaar)

De programma's vormen samen een uniek 'Healthy Lifestyle, Healthy Ageing' programma, die mensen helpt bewuster te worden, gezondere keuzes te maken en duurzaam hun gedrag te switchen naar gezonder en vitaler.

Tevens is er een gemakkelijk toegankelijk expertise programma opgesteld voor professionals, waardoor jij en eventueel je team, de essentiële inzichten ook gemakkelijk over kan brengen, op verschillende manieren. De uitdaging waar we samen voor staan is mensen helpen uit de onbewust onbekwame ongezonde leefstijl te halen en ze dan te inspireren en motiveren gezonde leefstijl switches te maken en te verankeren in hun leefstijl.

Downloads

Wil je als professional de gezond leven en gezond ouder worden expert worden van je regio, heb je als organisatie de missie om mensen te helpen naar een duurzaam gezondere leefstijl en ben je op zoek naar op wetenschap gebaseerde healthy ageing kennis en programma's, dan is het de moeite waard om ons missie en visie document en ons programma document even door te nemen. Leefstijl is 'medicijn' en er is nog een wereld te winnen om daar ook optimaal de vruchten van te plukken. Er wordt al jaren over gepraat, we moeten meer naar primaire preventie en gezondheid moet in de regio gestimuleerd worden. Er heerst een werkelijke inactiviteit-, overgewicht- en diabetes epidemie, zeker onder de 50 plussers. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en als professionals met elkaar een 'Healthy Lifestyle en Healthy Ageing' beweging op gang te brengen.

Interesse

Wil je aan de slag met Leefstijlclub voor jouw klanten? Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Fit SWITCH particlier - sfeerimage 2