Start hier je gezondere leefstijl!

Leefstijlclub

Steeds meer mensen kiezen ervoor bewust gezonder te leven. Leefstijlclub heeft de primaire leefstijlthema's, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze gezondheidswinst opleveren, uitgewerkt in een compacte leefstijlscan en in laagdrempelige programma's.

Start met de leefstijlscan, gebaseerd op de voeding- en beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad en kijk welke leefstijl aspecten jouw gezondheid bevorderen en welke een risico vormen voor je gezondheid.


* = verplicht

INHOUD

Advies op het gebied van jouw leefstijlswitch

Na het invullen van jouw leefstijlscan krijg je de mogelijkheid een leefstijl switch te kiezen. Over die keuze laten we je het ‘wat’, ‘waarom’ en ‘hoe’ zien, in de vorm van een korte video, een factsheet, we reiken je een inspiratieposter aan, die je kan gebruiken om jezelf te herinneren aan je leefstijl switch keuze en je kan een tip programma activeren, waarna we je elke twee dagen een compacte inspiratietip over het gekozen leefstijl thema sturen.

Wil je een stapje verder en meer leren over natuurlijk gezonder leven, dan kan je inhaken op een van onze programma's.

Additioneel kan je in je eigen account een beweegcheck doen, deelnemen aan het Nationale Beweegonderzoek, je persoonlijke BMI berekenen en bijhouden, een persoonlijke beweegdoel bepalen inclusief beweegadvies, beweegplan en monitor en krijg je de beschikking over een dossier van inspiratieposters.

Neem de stap naar een duurzaam gezondere leefstijl en beweeg stapje voor stapje naar gezonder en vitaler!