Start hier je gezondere leefstijl!

Leefstijlclub

Start met jouw leefstijlscan, gebaseerd op de voeding- en beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad en kijk welke leefstijl aspecten jouw gezondheid bevorderen en welke een risico vormen voor je gezondheid.

KIES JOUW LEEFSTIJL SWITCH

Na het invullen van jouw leefstijlscan krijg je de mogelijkheid een leefstijl switch te kiezen. Over die keuze laten we je het ‘wat’, ‘waarom’ en ‘hoe’ zien, in de vorm van een korte video, een factsheet, we reiken je een inspiratieposter aan, die je kan gebruiken om jezelf te herinneren aan je leefstijl switch keuze en je kan een tip programma activeren, waarna we je elke twee dagen een compacte inspiratietip over het gekozen leefstijl thema sturen.


* = verplicht

CADEAUTJE VOOR JOU

Spiertraining is een essentiële activiteit om te voorkomen dat we spieren verliezen, ons metabolisme daalt en functies zoals kracht, balans, lenigheid en coördinatie achteruit gaan. In het e-boek ‘Optimale, veilige en effectieve spiertraining’ leer je alles wat eigenlijk iedereen zou moeten weten over spiertraining, om er het beste uit te halen.

Optimale, veilige en effectieve spiertraining

WORD EEN FIT, FOOD EN/OF MIND KENNER

Wil je een stapje verder en meer leren over natuurlijk gezonder leven, dan kan je inhaken op een van onze programma's.

EXTRA’S

Additioneel kan je in je eigen account een beweegcheck doen, deelnemen aan het Nationale Beweegonderzoek, je persoonlijke BMI berekenen en bijhouden, een persoonlijke beweegdoel bepalen inclusief beweegadvies, beweegplan en monitor en krijg je de beschikking over een dossier van inspiratieposters.

Neem de SWITCH naar een duurzaam gezondere leefstijl en beweeg stapje voor stapje naar gezonder en vitaler!