​PASSIE VOOR FITNESS?

PASSIE VOOR FITNESS?

Voor de fanatieke fitnesser of de aankomende fitnesstrainer of personal trainer!

Heb jij een passie voor Fitness of wil je misschien wel parttime of fulltime fitnesstrainer of personal trainer worden? Wat is dan het belangrijkste om kennis van te hebben? Dat is anatomie, je spieren, de functie van de spieren, hoe ze lopen, hoe ze optimaal te trainen.

Om uitsluitend die kennis compact aan te reiken, in plaats van meteen een totale opleiding te moeten doen, maar ook gewoon voor de fanatieke fitnesser die er meer over wil weten, bieden we de online zelfstudie “Functionele anatomie”. Je leert op eigen tempo en gewoon vanuit thuis, over cellen en weefsels, het skelet, gewrichten, bewegingsvlakken en assen, bewegingen in gewrichten, het spierstelsel: weefsels en opbouw, van spier naar beweging, de spieranatomie van  de romp, de bovenste extremiteiten en schoudergordel en de onderste extremiteiten en bekkengordel.

Kosten van deze opleiding als korting op je opleiding!

Optimaliseer je kennis en training en als je ooit de volgende stap wil maken naar fitnesstrainer of personal trainer, dan krijg je de kosten van deze opleiding als voordeel op die vervolgopleiding.

Fitness met passie zelfstudie cadeau!

Als extraatje, omdat je een passie voor Fitness hebt, krijg je er deze maand, de online zelfstudie Fitness met Passie bij cadeau. Een e-learning over de oorzaken van overgewicht en obesitas, van oorzaken naar oplossingen, wat valt er te leren van de Blue Zones-principes, de nieuwe beweeg- en voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad, het belang van health mindset en mind(re)set in gedragsverandering, de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) en meer.

Interesse, check https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/fitness-trainer-level-1-functionele-anatomie

Datum: 10-06-2024