Fitnesstrainer in 5 stappen!

Fitnesstrainer in 5 stappen!

Denk jij erover om fitnesstrainer te worden, maar weet je nog hoe te beginnen? Er worden veel fitnesstrainers opleidingen aangeboden maar bij alle opleidingen moet je meteen aan het begin de totale opleiding afnemen. Eigenlijk zou je misschien eerst eens kennis willen maken met de materie van de fitnesstrainer opleiding, alvorens voor een totale opleiding te gaan. Welke kennis heb je bijvoorbeeld nodig als fitness trainer? Er is nu een manier om je stapsgewijs te ontwikkelen zonder meteen een volledige opleiding af te moeten nemen, namelijk met het ‘Fitnesstrainer in 5 stappen’.

Stap 1 – Basis- en fundamentele anatomie

De basiskennis voor erkende Fitnesstrainers is functionele anatomie. Dat is ook de eerste stap van het ‘Fitnesstrainer in 5 stappen’ programma. Je maakt via een interactieve manier van online leren kennis met anatomie, het skelet, gewrichten, cellen en weefsel, de functie van spieren, bewegingen, vlakken en assen, opbouw van de spieren en meer. Je instap is gemakkelijk, jij bepaalt de snelheid en je investering in deze eerste stap is slechts 95 euro.

Stap 2 en 3: Inspanningsfysiologie en trainingsleer

Je twee vervolgstappen zijn inspanningsfysiologie (50 euro) en trainingsleer (50 euro). Je krijgt inzicht in de werking van de verschillende lichaamssystemen, energieleverantie en leert alles over trainingsadaptatie. In stap drie duik je in de wereld van trainingsprincipes, trainingsvariabelen, trainingsmethoden en spiertraining vormen.

Stap 4: Overige theorie Fitnesstrainer A

Deze eerste 3 stappen geven je de essentiële basiskennis om met vertrouwen de volgende stap te nemen, de theorie van de Fitnesstrainer A. Hierin kan je, ook via een gemakkelijk te volgen video e-learning opleiding, de erkende Fitnesstrainer A van NL Actief volgen. Je ontvangt hiervoor ook het NL Actief Fitnesstrainer A boek.  

Stap 5: Fitnesstrainer A praktijk

Stap 5 is de afsluiting van de Fitnesstrainer A opleiding, de praktijkopleiding, de stage en het praktijkexamen, waarna je erkend Fitnesstrainer A bent.

Doorloop je alle 5 stappen, dan bieden wij je nog een extra voordeel, namelijk een vervolg/specialisatie opleiding zonder extra kosten of met een flinke korting. Je kan kiezen tussen deze opleidingen: Voedingscoach, Beweegcoach, Bootcamp instructeur, Leefstijlcoach, Core conditioning, TRX trainer, Running instructeur, EMS basis trainer of UFW Kickbox instructeur. Bij de opstart van stap 1 krijg je deze mogelijkheden gemaild, je hoeft niet direct te beslissen, dat kan gedurende de vervolgstappen.

Maak hier de eerste stap naar erkend Fitnesstrainer A!

Heb je nog geen opleiding gevolgd in deze richting waar anatomie, fysiologie en trainingsleer een onderdeel van zijn geweest, dan is dit je eerste stap om te nemen.

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/fitness-trainer-level-1-functionele-anatomie

Als je in het ‘opmerkingen’ veld tijdens de inschrijving zet ‘Fitnesstrainer in 5 stappen’, dan ontvang je van ons meteen een extra cadeau, namelijk het e-boek ‘Optimale, veilige en effectieve spiertraining’, met o.a. de 5 gouden regels voor optimaal resultaat.

Wil je meteen met de volledige Fitnesstrainer A aan de slag, kijk dan hier.

Heb je al een basis opleiding gevolgd op gebied van anatomie, fysiologie en trainingsleer en wil je meteen in de personal trainer opleiding instromen, kijk dan hier.

Heb je nog geen opleiding gevolgd, maar ben je wel zeker van het volgen van het totale traject, kijk dan hier voor de Personal Trainer plus A combinatie opleiding.

Heb je vragen over het Fitnesstrainer in 5 stappen programma, mail naar info@efaa.nl.
Datum: 06-04-2024