Leefstijl begeleiding op afstand - FitCoach 2.0

De gouden formule naar een duurzaam gezondere leefstijl!

FitCoach en Leefstijlclub gingen de uitdaging aan om een formule te ontwikkelen voor mensen die hun leefstijl meer in de richting van gezondheid willen sturen. De formule op zich is niet moeilijk, de uitdaging ligt in het volhouden, maar ook dat is meegenomen in de formule.

Als beweeg- en leefstijlcoach wil je inzage in het totale beweeggedrag van je klanten. Alleen is dat vaak lastig omdat men verschillende activity trackers gebruikt. Met de vernieuwde FitCoach applicatie kunnen 99 verschillende activity trackers gekoppeld worden van 8 verschillende merken. Uniek is tevens de optie om een groepschallenge te organiseren met een zelf aangemaakte route via Google Maps.

Het vernieuwde begeleidingsportaal kan een leefstijlscan uitgevoerd worden, waaruit als resultaat een overzicht gepresenteerd wordt over beweeg- en voedingsaspecten die verbeterd kunnen worden, volgens de Gezondheidsraad richtlijnen. Voor elk leefstijl item biedt het portaal daarna een instructie video, factsheet en 30 dagen tip programma.

De Leefstijl SWITCH in combinatie met het activity tracker programma vormen een ideale mix om mensen (op afstand) in hun beweegpatroon en/of leefstijl te begeleiden.

Het programma is voor sportcentra en voor ZZPers beschikbaar.

Meer informatie over het FitCoach programma: www.efaa.nl of mail naar info@fitcoach.nl

https://www.efaa.nl/web/fitcoach

Datum: 13-12-2017