Samensmelting FitCoach met Leefstijlclub voor duurzame gezondheid!

‘Fitter, sterker en duurzaam gezonder’ is hun gezamenlijke slogan

FitCoach, het beweegmonitoring programma waarin de Pebble (van het Amerikaanse bedrijf FitLinxx) wordt gebruikt, is vanaf deze maand in combinatie beschikbaar met het leefstijlportaal Leefstijlclub onder de naam ‘FitCoach Leefstijl Challenge’. Door de combinatie van het leer- en doeportaal van Leefstijlclub en de award winning Pebble met het bijbehorende deelnemers dashboard, ranglijsten en challenges vormt een uniek totaalprogramma zoals er wereldwijd nog geen bestond.  

Leefstijlclub is een leer- en doeportaal, waarin de makers de internationale beweeg- en preventierichtlijnen, maar ook zaken zoals het BRAVO-principe (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning) hebben vertaald naar e-learning programma’s. Deelnemers kunnen er ook een eigen beweegplan opstellen volgens de zogenaamde Schijf van 3, kunnen dus cursussen volgen en deelnemen aan workout video’s. Door de combinatie met FitCoach in de Leefstijl Challenge brengt het programma nu ook een mogelijkheid om het eigen, totale beweeg- en verbruikersniveau in te zien, per dag, per week, per maand en per jaar, maar ook om deze te vergelijken met vrienden, collegae, familie, als men dat wil.  

De FitCoach Leefstijl Challenge biedt de deelnemer een gemakkelijk te doorlopen 4 fasen plan waarin voeding, beweging en mentale fitheid centraal staan. De makers garanderen deelnemers fitter,, sterker en duurzamer gezonder te worden.

Dit mede door het gebruik van de WHO richtlijnen, door de combinatie van aandacht voor beweging, voeding en mentale fitheid en door de ervaring van het FitCoach en Leefstijlclub programma afzonderlijk in de afgelopen jaren.  

Meer informatie: www.fitcoach.nl

Datum: 28-11-2014