Compensatie regeling Body Dynamics leden

Wij hadden beloofd om voor 6 april te berichten over de compensatieregeling, voor de periode dat je geen gebruik kan maken van onze faciliteiten. Dat doen we bij deze.

We hopen natuurlijk dat we je hebben kunnen ondersteunen en inspireren om toch actief te blijven, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen er gebruik van heeft kunnen maken.

We hebben gezocht naar een compensatie regeling die jou als lid eerlijk tegemoet komt, in combinatie met een regeling, die er voor zorgt, dat wij als organisatie door kunnen gaan, niet in acute financiële problemen komen en de additionele service, die we in deze periode leveren ook door kunnen zetten zolang het nodig is. Ondanks dat een aantal kosten verminderen, blijven er toch heel wat vaste kosten doorlopen. Het is ook onze wens om onze medewerkers zo goed mogelijk bij te staan.

We bieden jou de keuze hoe je gecompenseerd wil worden en over welke termijn. Het totaal te compenseren bedrag delen we door het aantal maanden, indien je voor financiële compensatie kiest. Met andere woorden, de contributiebetalingen lopen door, zodat wij niet in een diep gat vallen, maar je ontvangt de door jouw gekozen compensatie binnen de door jouw aangegeven periode gecompenseerd door een lager maandbedrag te betalen.

Wij bieden echter ook een aantal andere compensatie mogelijkheden.

Wij hopen je hiermee een redelijke en acceptabele compensatie aan te bieden, waarbij wij ook straks de deuren weer kunnen openen en je met ons team weer vol passie kunnen ondersteunen in je actieve leefstijl.

Van harte dank voor de medewerking en het begrip.

Met sportieve groet,
De directie en het team Body Dynamics


Kies 1 van de onderstaande compensatie opties

Je kiest zelf in welke mate je de periode, die je geen gebruik hebt kunnen maken van de faciliteit, gecompenseerd wil zien.


Sport- en gezondheidscentrum Body Dynamics
TIEL

4005LE, Gijsbert Stoutweg 7a
T. 0344-619777

info@body-dynamics.nl
www.body-dynamics.nl

Sport- en gezondheidscentrum Body Dynamics

Veel gestelde vragen

Blijf ik, met deze regeling, nu gewoon doorbetalen?
Ja, met het voordeel dat je het volledig aangevraagde compensatiebedrag terugontvangt via een verlaging van je contributie.

Krijg ik alles gecompenseerd?
Je krijgt het door jouw aangegeven percentage gecompenseerd, over de volledige periode die wij verplicht gesloten zijn geweest.

Graag een rekenvoorbeeld!
Stel ik betaal 40 per maand en ik heb uiteindelijk 3 maanden geen gebruik kunnen maken, hoe ziet de compensatie er dan uit als ik kies voor 50% compensatie? 3 x 40 = 120 – 50% = 60 euro te compenseren. 60 delen door 12 maanden, je ontvangt dan 12 maanden 5 euro korting op je lidmaatschap.

Heb ik ook recht op compensatie als mijn lidmaatschap nu bevroren staat?
Nee, als je lidmaatschap bevroren staat, dan heb je in de periode van de verplichte sluiting, ook geen lidmaatschapsbijdrage betaald.

Wat als ik wel opzeg?
Je mis dan de compensatie van de periode die je al hebt moeten missen, dat zou dus jammer zijn. Tevens heb je dan nog te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Maar die maand hou je tegoed, dus daarvoor kan je altijd nog een maand sporten als we weer open zijn.

Ik ben in maart ook niet meer geweest, krijg ik deze maand ook volledig vergoed?
De compensatie geldt vanaf het moment van de verplichte sluiting, 16 maart, tot de datum van de opening. Stel dat we op 23 april weer zouden openen, dan zijn dat 5 weken. Dan wordt je maandbijdrage vermenigvuldigd maal 12 (maanden), dan gedeeld door 52 (weken in het jaar) en dan vermenigvuldigd maal 5 (weken).